Rabu, 16 Februari 2011

MuSim LurUh KemBaLi...

tajuk entry macam aku dok luar negera jer kan
hahahahah
tapi tu lah simboliknya...
sebuah persahabatan antara aku dan 'dia'

'dia' yg dimksudkn bukanlah lelaki
kalu lelaki confirm lah aku akan dipelangkung olehhhhhh
encik yusri nanti
sooo, batas ngn lelaki aku amik porttt

yealah...dah kawin nie
kna jaga hati somi sama
tak kan nk perasan bujang lagi
ahakzzzzzzz

org yg aku mksd kan ialah kakak anak muridku
NOR ANIZA
walau tak knl
tapi persahabatn tak mengenal tu sume
ni entry khas untuk beliau
sebagai aku hargai kehadirannya dalam hidup aku

cissssss
mengada2 puitis tengah hari buta ni
wat penat lap peluh ja tgahri yang bahang ni


aku terharu sbnrnya..sob sob sob sob
samalam aku nak tgok musim luruh

tadi aku dah dapat picture ni dari die
korang tak payah lah pegi overseas
meh aku tunjuk meh
muahahaha


tadaaaaaaaaaaaaaaaaa
tgok picture mcm ni aku tenang jer rase
rindu plak kat kampung
tiba2 nak beli tiket flight
balik perakkk cekalangg

tapi agak2 kome
flight tu leh tak mendarat atas pkok klapa sawit kg aku?????????
ok, fine, idea yg tak bernas lagi tak munasabah
sudah tentu tak boleh
haissssssss
otak di petang yang panas ni telah sampai tahap cairr
agak2 kalu mandi bunga ok tak
eh2, mandi bunga lakkk
dah2...aku dah sesat nie

ishhh ishhhh
tetiba lak aku syahdu di petang raya cina
raya cina tak abis lagi
wakakakaka

ni lah aniza
hehehe
cowi cowiiii
amik gambar ...ekheeee
 jgn mare yea aniza yang comelll
pape pon
thanks byk2 sb rajin mlayan kakakmu yg tergedik2 lagi perasan muda nieh
perasan lagikk
haishhhhh


ok,,,cayeeee dah hepi dah cekalang ni
cebab caye ader ramai org yg suport cayeeeeeeee!!!!!!


Tiada ulasan:

Catat Ulasan