Khamis, 3 Februari 2011

HuBy KeJa....

mlm td huby balik umah kejap jer
smlm bz sgt
tak sempat balik umah

sian aku tgal sorang
pukul 9mlm huby call
dah smpai bawah blok

suh aku buka pintu


jenguk2 kot-kot dah sampai
confirm lah amik masa skit
nek lift
umah tingkat 8 kan
hahahaha

aku just wat cucur jer
huby keja 2hari standby
tak tidor kat umah
sebab tu aku tak masak nasi sebab memang aku tak makan
perut besi
makan buah dan biskut + roti
muahahahaaha
air feveret husband
perisa coklat
senang keja aku
kadang-kadang kalu die minta air lain
baru aku wat

lapar rupanya
menyesal lak tak masak nasi
aku memang tak makan nasi kalu huby tak der kat umah
macam membazir

huby balik pon tak tentu kalu time die tengah keja
tak kan nak masak beria-ria kan
huhuhu
aku dah pesan
nanti abg makan jer kat luar
sebab dah banyak kali huby tak balik umah time die keja
aku amik pengalaman
hahahaha

lagipun huby aku pon cakap
nak masak tak payah banyak2
untuk aku sorang jer

takut die tak balik umah
nanti buang jer ape aku masak
pas makan sempat main game lagi
kutip tanaman die
kalu sape nak tau
bukan aku yang main game ni
husband aku yang obses
muahahahaha

selalu dapat mesej ajak aku main game cityvillge ni
aku tak tau pon
tunggu huby free barulah game ni jalan
k, nak pergi keja balik
ni pun lari-lari balik umah
jengok aku yang tak kelua umah langsung
yealah, aku nak kelua umah pon masih takut-takut
hahahahaha



siap pesan kat aku
sok pagi dalam pukul 7pagi nak balik breakfast ngn aku
jangan silent hp
aku kalu tido silent hp sebab kalu dah terjaga
susah nak tidor balik



k, daaaa pergi keja balik
bye! bye!

tapi dalam hati kata
takdernya huby balik bekpes
pas subuh tadi aku tidor balik
muahahaha

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tak balik pon pagi tadi
dah agak dah
sebab tu pas subuh aku sambung tidor
malam tadi tidor pkul 1pg
aku tak leh tidor gara-gara citer hantu malam tadi

huhhhhhhhhh
penakut jugak

Tiada ulasan:

Catat Ulasan