Selasa, 8 Februari 2011

Aku KeNa HoN deNgaN GaJaH

hahahaha
tajuk entry pon gila
perghhh

citer die macam nie
masa nak balik sekolah tadi
hujan lebat-selebatnya

aku ni kan rabun, tau tak rabun??hehehe
so, walaupon pakai contak lense or spek

aku fail drive keta hujan2 nie
aku tak nampak sangat jalan
seumur hidup aku
ni lah aku wat keje gila

sebab ape??
aku bawa keta tengah hujan lebat ler..
ekheeee

ni parking kat sekolah
aku dah cuak dah
parking memang sempit
jalan keluar pon dah jammm...
aduhai
hb plak call suh tgu hujan reda baru gerak balik

dah 6.50ptg
tak kan nak bertapa lagi
aku pon gagah perkasa tekan pedal minyak
ekheee


ni aku google jer gmbar bus sekolah
tak kan aku nak snap gambar die

kang ader yang kena pelangkung
hahahaha

ni lah gajah tu
bas tadi besar lagi dari yg ini

memang salah aku
sebab aku makan jalan orang
ader 2 line
aku dok lorong kanan
pergi himpit lorong kiri

dah nama pon hujan lebat
aku tengok depan jerrrrrrr
kiri kanan aku tak tengok
ala-ala robot
wakakakaakaa


poonnnnnnnnnnnnnnnn
ponnnnnnnnnnnnnn
adussss

gajah bg hon
muahahaha

malunya weiii
tengah hujan lebat
aku tau sape tak nampak muka aku
sebab hujan kan
orang tak peduli dah

tapi aku ni menggelabah orangnya
side mirror lak tak betul

aku yang tengah takut ni
buka tingkap nak betulkan
elok kuar tangan
aku tertekan button untuk tutup tingkap
terkepit jari aku

memang dugaan..
tak nampak sangat lekuk kemek kat jari aku
kamera cap ayam kan
wakaka

kat trafik light
dalam dok ketaq tu
aku belasah gak snap gambar
muahahaha
seeee
hujan lebat kan
aku bawa keta kepala pon dekat ngn stereng
haahaha
sib hujan
takder lah orang tgok bertapa teruknya aku drive
muahahaha

ni pict aritu
tadi hujan tak kan aku nak gigih snap kan
memang orang kedai tu tgok aku nanti
hahaha

dalam hujan2 ni, aku pon gigih pi singgah kedai nie
sebab aku nk bli barang skit

aku cakap melayu tanya orang kedai tu nak barang
tak tgok muka dia ponnnn
isteri solehah kan
mestilah tak tgok laki lain
wakakaka
senyap ja bunyi
takder respon ape yang aku tanya
aku panas gakkk

hahahaha
tgok2 muka
rupanya..



*
*
*



*
*
*



*
*
*

bangla daaaaaaaaaaaaaa
senyum kat aku
wat iklan colgate
muahahhaa

owhhh, sori..u not understand ya??
die angguk2..
english pandai lak die speaking ngn aku
cisssssssssssssssssss


pekerja pon ko upah bangla
muahahaha

ok, aku bli benda alah ni kat kedai..

super power perisa coklat
nyam nyam nyam

dah lencun pon aku amik gambar gak
kenangan aku kan
bawa keta macam superman
opsss
superwomen lah kan
dah minum super power
wakakakkkkkkkkkkkaaa

Tiada ulasan:

Catat Ulasan