Khamis, 24 Februari 2011

BuAh PrUnE ngn KoPi ReD GuaRa DCL

arini aku nk sharing kebaikan 2 benda alah ni
aku promote ni aku tak dapat pape pon
heheheh

tapi benda baik, kna sharing2 kan
untuk kesihatan sama
ekkheeee

aku makan prune cap sunsweet ni
bkn mkn satu packing ni sehari

aku mkn time sebelum tdor
memadai amik 2ketul ja
badan aku memadai 2 ketul
wakakaka

korang ikut ska lah
sebab aku bukan penggemar buah ni

aku pksa makan sebab buah ni berkhasiat
kah kah kah kah

walau kureng, tapi aku telan gak

sebab ni khasiat die:
buah prune mengandungi 
kalium,Vitamin A,Vitamin B kompleks,
Ferum,serat dan anti oksida.
 
paling penting, setiap pagi kalu nk membuang mmg cepat
kihkihkih
 
usus kna jaga tau
kalu kita tak cuci
lama2 byk pnyakit leh dapat
 
bila proses pembuangan air besar bjalan lancar
maka badan kita rase ringan
sebab toksin tak terkumpul dalam badan kita
 
murah jer
tak smpai RM10 pon
aku amlkan pon sbb aku dapat info dari member
 
prune mmg bgus untuk sembelit
aku tak sembelit pon
tapi aku suka badan aku ringan
kepala pon tak sakit sgt
hahahahaha

ni kopi DCL pnya
yg datuk stapa n datuk azlina pnya tu
aku makan dari dulu lagi
cma kadang2 aku bli
kadg2 tak
sbb sini aku baru jmpa stokis yg jual bnda ni
lama gak aku tinggal benda alah ni

dalam ni ader 20paket
hega ahli dalam rm18.80 ja
ni paket kecik2 die
khasiat ni pon byk

aku minum kopi ni
selera makan aku kurang
pastu aku rase bertenaga  
aku bekpes air kopi ni ngn roti ja
memadai sgt

pastu tengahari baru aku nk mkn nasi ke, pape ke..hehe
hsband aku pon minum
aku bancuh air ni ja kat die skrg ni
hehe

super power postpond dlu
kah kah kah

RED GUARA CAFE berfungsi untuk:
  1. Berguna semasa puasa untuk menahan lapar.
  2. Sebagai penahan lapar (Membantu menurunkan berat badan berlebihan).
  3. Membuang air dan lemak berlebihan dalam badan.
  4. Mengatasi kelesuan dan tenaga seksual.
  5. Membekalkan tenaga berpanjangan.
  6. Mengatasi dan membantu pencernaan dalam sistem usus badan (mampu merawat / mengubat penyakit cirit-birit).
  7. Membantu merawat NEURALGIA (Sakit urat / saraf) dan kesakitan ringan.
  8. Memudahkan pernafasan (boleh membantu merawat asma / lelah).
  9. Membantu mengurangkan Sindrom sebelum datang haid (PMS).
  10. Menguatkan otot jantung.
  11. Mengurangkan atau menghilangkan demam.
  12. Mencegah jangkitan kuman.
  13. Membantu mencairkan darah beku dalam salur darah.
  14. Sebagai anti-oksida, membantutkan sel-sel kanser dalam organ badan.

ok, selamat mencuba
sharing is caring
hihihihi


6 ulasan:

  1. dlu nk beli gak prune ni tp tgk xde tanda halal,terus xjd beli..Bg yg xminat kopi mcm mana??????!!!! exp.cheq le,,,pening klu minum kopi...

    BalasPadam
  2. wah dh xde pengesahan key le,,,kn senang mcm ni...heheee thank dgr jgk keluhan hati ini...heheheehe

    BalasPadam
  3. heheh, mlm tdi gak gigih p ubah setting..hehe
    pasni meh komen byk2 tau..wakaka

    BalasPadam
  4. wokehh.senang skit nk komen,tekan je terus publish klu tak nk taruk key2 apa tah...lambat,padahal senang je..hehehe..saje mengada2 skit.....blh komen tp kasi entry yg power skit,faedah skitt,funny skit,pengajaran skitt,,janji semua skit2 je jgn byk2...hahahahaha...

    BalasPadam
  5. kt supermarket ad jual red guara cafe x?

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum, Saya hendak tahu tentang kopi Red Guara Cafe ini tersenarai diantara kopi yang tidak diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia ? Ia dikatakan diantara kopi pembunuh senyap. betul ke ni saya juga adalam mengamalkan minum kopi DCL ini .harap dapat penjelasan kepada saya, saya masih keliru.Terima kasih.

    BalasPadam