Jumaat, 25 Februari 2011

DiNNeR ChAr-kUeW teOw LaGi...

ok, pas solat tadi terus laju2 g kdai makan seblah msjid tu
mmg sedap makan kat sni

opssss
sebelum tu aku nk jawab soalan sape ntah..
nama tak bagi
aku tak marah noooo
hahahahah

siapa ye... berkata...
asyik makan kt kedai je ye...suami keje bahagian apa?????tunjuk le gambar sek sekali...oppssss lupa hset gmbr xclear,,,hehehehehe...nnt x nmpk kecantikan sek tu..

aku tak masak sb barang basah umah aku dah abis
selalu aku ngn husband g bli stok seminggu
tapi sejak sminggu ni
tekak kami laki bini nk mkn luar
tak slah pon

skali skala kan..heheheh
tapi kalu aku masak pon
lebih kurang jerk ongkos nya
so mkn berdua masak or bli sama ja bg aku

pastu aku nk habaq hp aku gmbar mmg tak clear
pas hp sony aku rosak
nati aku bli hp baru
blelah tgok gmbar jelas yea
huhuhuhu

ok...dh jawab kat sdara yg bertnya takder nama...
tetiba jawab kat entry ni
hahahahaha

aku bg spesel  jawab soalan die sb die tak ltak nama pon
wakakakak


dah, balik topik tadi
hahahaha

ni encik somi jalan laju sgt kat aku
die pergi bank kat sebelah msjid tu
nk bg duit kat aku lahh..
muahahahah
ni tak ramai org lagi
baguslah
tak semak mata aku
kah kah kah kah
aku minum air horlick suam
tetiba suka ngn horlick
buang tebiat kot aku ni
slalu teh ais, teh ais
ais tak elok kan
insap lah kjap
hahaha
hubby minum nescafe suam
sian hubby
die tak pergi makan pon lunch tadi
aku rase bsalah lakkk

tapi hubby aku yg tertidor
aku call die tak sedar
aku ckp nape tak pergi makan
die nk tgu aku dinner mlm ni

sob sob sob
terharuuu
lempang skitttt
pasni masak yea
masak tau tak...
ekheeeeee
ni pon sadisssssss
char kuew teow udang dah abis
die bg kerang
tapi aku tak rase kerang pon
uwaaaaaaaaaaaaa

aku bedal gak otak2 2 ketul
hahahaha
ble lah
tak cedappp sgt
cissss

bab komplain no 1
tp masak masih terkedek-kedek
ader aku kisah??
hahahahahah

haissshhhhh
aku nk masak gak sok
air tgn isteri lebih mahal dr kat kdai
mk aku cakap ni
aku ni engkarrrr
tgn org gak tlong masak kat hubby

insappppp lerrrrrrr
mauahahhaha

k...nk sembang ngn tutttt
ekheeeeeeeeee
slamat malam sume..

4 ulasan:

  1. lincin tu mkn....dasssyyyaatttt(ikut nada nazmi rajalawak)..mknan kegemaran ek char keow teow,asyik makan yg sama je...pergi masjid aritu ker????ada tak ustaz kazim????

    BalasPadam
  2. hihi, sdap charkuew teow dia, ader musim kak, aritu mkn ayam penyek jer, nti tukar lain lak..hihi..uztaz tu dah takder...hihi..kat sni msjid besar kat bandar baru uda ja, msjid lain jauh..hehehe

    BalasPadam
  3. apa nama masjid tu????ada alias salam bt recoding tak ceramah die dlu????

    BalasPadam
  4. apasal yg ni kena masuk pengesahan plak????

    BalasPadam