Sabtu, 19 Februari 2011

aKu TaK PaKsA oRg BaCa BeLoG AKu!!

aku nk habaq menatang ni ja
tak suka aku jgn baca belog aku

aku tersentap bila baca sesuatu
then aku delete entry sedih aku semlm
untungnya aku ader pengunjung setia aku
yg prasan nape aku delete tu sume...

akhirnya aku wat entry ni
serius, aku tak pnah pksa korang baca pon blog aku
tak minat dok jauh2 dari aku

percayalah.....bak kata ct nurhaliza..hahaha
Aku tak paksa sesaper pon baca belog aku

why why why???

jgn nk sakitkan hati aku lagi...
aku wat blog niat yg btul
aku wat blog bkn nk riak tnjuk macam2
tp ni belog kisah kehidupan aku ngn suami tercinta

tolonglah
Allah tu Maha Adil
aku tak wat jahat ngn hg pon
jgnlah kaco aku

aku tak kaya pon nk tunjuk macam2
keta pon hutang
umah pon sewa
dok umah tgkat 8 sb tak sah jawatan nk bli umah lagi
hahahahaha

dahlah..dont dont tambah tkanan aku
seblum aku jd ultraman
hg tau tak ultrman??
power rangers pon ok gak kan??
sebab die ramai..wakakaka

dok lah jauh jauh dari belog aku

aku minta maaf lah kalu hg pikir aku nk tunjuk sume
tapi dah ader bukti kan
aku bkn pki keta BMW ka, MERCEDEZ ka nk tayang sume ni
umah aku bkn umah banglo pon

aku wat blog ni ngn izin suami aku
hg tak caya hg call laki aku

haippppppp
aku bkn wat blog pkai rodok jaaa
husband aku sllu baca blog aku..

kalu tak ok die bg idea untuk aku cantikkan blog aku
hg nk kata aku, bmakna hg kata suami aku gak kan

haiiyaaa
cucah hidup macam ni
gua pon tak tau nk dok mana dah
wat blog pon slah kat mata hg
gua tau gua tak macam lu
tapi jgnlah gngu hdup gua yg tak der pape pon

kecik ja umah sewa aku
aku ngn somi hdp pon hasil titik peluh kami
walau tak mewah
tapi dah lebih dari cukup

jimat sama weiii
wakakaka
kang blnja tak berjimat mau botak gak kpla...
muahahaha

jgn salah faham ble tak
tak baik buruk sngka kat aku
aku tak pnah letak blog aku kat fb hg

nama pon blog aku
tak kan aku nk cita pasal hg kot
tak kan aku nk cita pasal hidup hg
pk lah sama erkk..
plis plis...

jgn baca belog aku dah
aku ble trace korang yg baca
so, hati2 lah

sebelum aku jadi hantu kak limah balik kampung
JGN DEKAT NGN AKU!!!!
wakakakakaka


7 ulasan:

  1. betul....yg xsuke baca jgn le bc n lps tu nk mengutuk2 org plak...dh ckp kn klu xsukeeee jgn baca...ada faham????xkacau tnet korang pn die nk tulis blog ni..pya pasai die le nk tulis pasai apa pun dlm blog die.fhm tak "blog die".
    so lini jgn hiraukn tomahan mereka teruskn ngn penulisan blog ni,ada org yg suke baca..go..go.go lini...

    BalasPadam
  2. hehem wah akak, terharu nya lini..hehehe..btoi2, lini teruskan wat belog nie..time kasih akak, byk suport lini..hargai sgt ngn akak..huhu

    BalasPadam
  3. bagus,,,,jgn hiraukn mereka yg irihati ni,kita xkn sampai kemana...kita susah xde pn org nk tolong,,klu kita senang n bahgia skittt ada le yg nk irihati n mengata...teruskn apa yg terbaik utk diri kita n keluarga ye lini..

    BalasPadam
  4. ok akak, insyaAllah lini teruskan wat blog..lgpon niat lini bkn nk mnunjuk2...mgisi msa lpang..at least ader bnda nk wat dr mgumpt org..wakakaka

    BalasPadam
  5. huhuhu.. lini.. tulis blog cam nie pun ader orang sakit hati ker? any way.. aku suka baca blog ko.. specially citer pasal kawan kawan lama kiter.. at least aku tau diaorang skrang da berjaya.. huhuhu... biar pun aku masih begini.. chewah.. hahhahaa... aper pun aku rindu kat korang sumer..

    BalasPadam
  6. tanpa nama tu sape erk??hehehe
    biasalah, nama pon manusia..tak sume akan suka ngn ape kita wat..aku redha ja sb niat aku btoi..hihihi..thanks baca..meh lah datang lagi..hihihi..kalu aku tau ko sape, ble gak aku rindu kat ko..ekheeee

    BalasPadam
  7. lini...aku sokong hang la..jgn hirau kat orang..walaupun aku baru jumpa blog hang..tapi sdkit sbnyk terubat rindu kat kawan2....truskan lini...go...go...go....cayuk...cayuk...

    BalasPadam