Jumaat, 11 Februari 2011

TeriMa KasiH sEmUa...

arini aku hepi sgt...
sebab rupanya ramai gak yang godek2 blog aku..
ekheeeeeeeeeeeeeeeee


maka arini dah lebih 1K+ pengunjung
aku wat blog pon sebab aku nak rakamkan detik bahagia bersama suami tercinta

tak der niat nak kecilkan hati mana2 pihak
tp aku wat blog ni
aku tak kacau org pon

org2 yang tak suka ngn aku
tak payah baca blog aku
nanti aku leh trick sape yg dok kaco aku


berani kaco aku
nti aku report kat laki aku
die kan polis
wakakakakak

wah, sudah wat ugutan nampak
ekheeee

bukan tu maksud aku, tapi kalu sekadar baca blog aku
nak ganggu aku
memang korang tak kan terlepas
muahahaha

takder lah
aku lawak jelah
aku tak kisah pon
kalu aku ader wat salah
aku minta maaf banyak2

aku pon manusia biasa
kadang2 ader wat silap jgak

sape2 yg ader salah ngn aku
aku dah lama maafkan

ehhhhhhhhhh
apasal sedih2 lak
huhuhu

apepun, terima kasih pengunjung yg ska baca
aku wat blog bkn aku kaya pon
aku wat sebab aku minat

so, yg ska mengacau aku
shuhhhhh shuhhhhh
dok jauh2 dari aku sebelum aku jd

POWER RANGERS!!!!!!!!!!!!!wakakakaka

nah, hamik kau!!!


2 ulasan:

  1. mana tau ramai pengunjung??????tp dh abis baca,,,so rajin2 skit update blog ye,,,blh cheq baca..heehhe

    BalasPadam
  2. as salam..cek lah, tgok kat jum paparan halaman...hehe, baca jgn tak baca ..ekheee

    BalasPadam