Rabu, 16 Februari 2011

TaHniAh BaKaL InSPekToR!!!!

arini aku tumpang hepi sgt
yealah
know or(ni nama org)hehe... 
dia dah dapat keja tetap kan

hehehe
aku tak taulah korang
hepi ke tak
sebab bagi aku, aku ni ska kalu orang2 di sekeliling aku hidup senang
walau tak kaya kan

tahniah know or
rezki hg dapat jadi inspektor
pasni aku kna tabik spring kat hg lah nooo
uwaaaaaaaaaaa



tadaaaaaaa
ni member satu kampung aku
bju biru nama die ana, dayah, know or, hana n aku

 ana keja office pjbt pos, dayah dah jd nurse, tgah tu inspektor
hana dah jadi lecturer, kwn baik aku ni ooo...
aku ja jd cikgu
dok mgadap sekolah sampai pencen
uwaaaaaaaaaaaa

time raya memang selalu jumpa
sume dah keja tetap kawan2 hingusan aku ni
yang tengah baju coklat tu ja
tanam anggur, tp tu dulu..skarang tak dah..hehe

ekheee
tu lah bakal inspektor
waaa kagum sama lu
tahniah know or

haaa
tetingal lakkkkk
yg hujung bju hijau tu syidah
die keje office gak
aku tak ingat name opis die

alhamdulillah
kawan2 aku dah sama2 keja
byk kenagn ngn korang semua
dari sekolah rendah n menengah
pastu sume ikut cita2 masing2

ader lagi yg takder dalam gmbar ni
terutama faridah, aina n shahida

yg tu lah rapat
pasni aku harap kita still dapat jmpa lagi
aku sayang korang sume!!!



4 ulasan:

  1. bestnye noor dpt inspektor..

    BalasPadam
  2. noor..jgn lupa aku na...hehehehe
    lini aku tetap ingt kat hang...walau dimna hang berada...yang lain semua nk kawin dah..dah kawin pun ada...aku ja yang blum lagi..tapi dah berpunya...hehehhehee
    kawan2 tetap dihati ini....

    BalasPadam