Sabtu, 26 Februari 2011

BeKpeS n PlaZa AnGsAnA AgAin

ok,,,arini aku byk nak wat urusan kat luar
slalu hujung mnggu baru bekesempatan

besiap dalam pukul 9.30 baru gerak kelua


kat kdai mamak
hahahaha
tak payah heran noo
aku memang tak masak sekarang ni
wakakakaka

penatlah aku terkejar2
sejak pindah jb, keja luar banyak
bukan macam kat perak
rehat lah jugak
wakakakakaa


pagi2 kami somi istri makan rti canai jerr
aku nak nasi lemak
tapi tak jadi lak
tukar menu...


paling tak disangka
kami terus g plaza angsana lagi
aku nak cari kasut
kasut aku yg sedap dipakai tu dah nk rosak
maka pukul 10 am lebih kami dah sampai

kedai byk tak buka lagi
muahahaha
jalan jamu mata jer dulu
time ni aku dah pilih kasut
so aku relax lah jap
tunggu husband aku pilih kasut die plak kan
orang laki ni ble tahan gak
aku pilih kasut kejap ja dari my hubby
dush dush dush
hahahaha
seee, ni kasut entah yg ke berapa hubby test
aku senang jer
lawa bang, lawa, lawa..lawa
(ader makna tu..suh cepat2 pilih)
kah kah kah kah
test kasut lagi
beli satu kedai lah bang
senang..tukar ja hari2
hihihihi


pastu pergi basuh kereta yang dah comot
mmg comot sangat


pas sume dah settle
kami just bungkus kfc ja
seee???
bungkus lagi??
makan luar lagi??

hentam lah labu
aku penat minggu ni
ingat nak rest
tapi banyak keja tak settle lagi



ok, ni hubby aku yg nak
dia tak nak aku susah payah masak
fine
time kasih memahami isterimu ini yg sibuk n penat
alasan jerrrrr
wakakakakkaa
ni kasut aku
tapak die lembut
macam span
so kalu aku pakai kaki tak sakit sangat
murah jer wei
hehehehee

simple jer
janji aku selesa
hehehehe

ni contak lense
aku g plaza nak bli benda alah ni
ni lah mata kedua aku
power mata pon dah 200
gigih aku study dulu kan
sebab tu rabun kuattt
ulat buku lah dulu
kah kah kah
ni kasut hubby
bli gak
aku ingat nak belek jerrr
ekhehehhhe
jangan marah noooo
k...aku pnat
baru balik dari pgram sekolah kat mane ntah
smpai umah pukul 6.00
nanti kalu rajin aku update lerr..





6 ulasan:

  1. lalu ek mkn kt kedai mamak????...xfaham le keje mcm mana???terlalu sibuk ker?????tgk dh byk soklan yg nk di tanya sbb confius..confius der....heheehhe,,jgn marah...nk tya lg ni apa peduli,,,hehehehe,,,contact lens ada yg ikut power gak ek???dhbrp byk cntc lens???byk tak byk tak soklan..

    BalasPadam
  2. Banyak Soklan betul...

    BalasPadam
  3. haha, jawapannya mmg pnat...lagipon mkn luar time hubby cti ja..rase baru jer mkn luar ni slalu..may b akak tgok dok mkn jer kan..hahaha.kdg cti ingt nk rehat ja...takder ank lg, no hal lah mkn luar..

    ha'a, kntak lense ikut power kita, die byk power..lini pkai dah lama..hihihi

    BalasPadam
  4. hehehe,,dh tau sape ek,,,xblh nk pekena..a'ah berdua je blh mkn kt kedai slalu...xmerah mata ke pkai contact lens??pkai le warna blue ker bru meriah..hehehe

    BalasPadam
  5. haha, dah cam ayat akak..wakaka
    tak pnah pki pon..blum terbuka hati lagi..hihihi
    lgpon tak pnah tnya yang wana harga die brape..hihihi

    BalasPadam
  6. eleh dh cite bru nk cam,,,silap p cite semlm..menyesal plak..hehehehe...tp menyesal kemudian dh xbergna lg...huhuhu....

    BalasPadam