Khamis, 24 Februari 2011

EnCik Somi, Nk HP bArU>>>

tadi encik yusri balik umah kejap
yealah, dah 2 ari keja
smlm die bz sgt
balik jmpa aku bagi smkad maxis aku yg dah wat lain
n bg topup celcom skali

hahahaha
bajet kaya pki 2 nombor
wakakaka
maxis pakai line ngn hsbnd
pakej family
snng nk gayut time die tak dak kat umah
wakakaka

celcom aku gna untuk sume urusan, tmasuk family aku
urusan rasmi sekolah n sume2 lah
hahahaha

aku dah tunjuk pamphlet nk hp baru
jahat aku kan
hehehehe
sajer nk bodekk hp baru
minat hp ni
aawatlah jual mhl sgt
juallah berhengget2
cnfirm aku bli 10
wakakaka
hp ni pon aku minat
sume aku minat
aku nk cri picture yg terang skit
hp lama ni gmbar kawan aku ckp tak nmpak cik jawat
muahahaah
cissssssss

blackberry pon cantik gak,
sume cantik
aduyaiiii
nafsu serakahhhh pompuan ni mmg tak ble kalah
sume nak
macam laki aku cap duit

takpe, plahan2..nti impian aku tercapai gak
ngn syarat aku kna sabar skit.,,
sorilah wehhh
aku tau hp korang sume canggih2
hp aku ja hp cap ayam
muahahahaa

doakanlah aku dapat hp baru nanti
hihihihihi


4 ulasan:

  1. demand tinggi bebenor,cbe mtk 3310 kompem mlm nnt pn dpt,,,ni idak nk ada wifi pya hset,ada 3G,ada mcm2 le.....kekekeke...tp minat gak blackberry tu nice....jd cancel mtk 3310....

    BalasPadam
  2. hehe, pitis nya blum ckup..nk bli kna survey dlu..heheh..kalu kaya nk cnggih dari tu lagi..wakaka

    BalasPadam
  3. ala takat beli hset blackberry tu xde hal nye bg lini,,,dua2 keje...hehehehe....lg mahal lg gambar jelas...hahaha

    BalasPadam
  4. haha, walau dua2 keja, kna belnja berhemah gak..hihihi

    BalasPadam