Jumaat, 25 Februari 2011

Haisshhh, KaTe NaK DaTanG....

cekalang jam menunjukkan pukul 4.45ptg
uwaaaaaaaaaaaa

aku call tak berangkattttt
sadissssssssssss nyaaa

tau tak sape tak angkat???
encik somi ku lah...
huhuhuhu
tadi jnji nak datang mkn lunch ngn aku kat sekolah jap

encik somi ckp tgu kejap2 lagiii , sbb panas lagi ni
baru balik solat jumaat
nanti dia datang
sini kantin besar...slalu cikgu sni mengangkut suami n isteri2 mereka mkan di sini

aku pon bajet nk makan ngn laki aku lahhhh
uwaaaaaaaaaaaa

ni msti tidoq di petang begini
aku dah agak dah hubby tidor
wakakakakakaka

sebab die tesengguk-sengguk
ala-ala berzikir pas balik keja tadi
sbb pagi tadi die bawa keta g puspakom

mengantuk sangat rupanya
aku taulah nk berzikir pon cover2 lah skit
wakakakaka

alahai cik abe..
isterimu ni dah makan lah dulu yea
tgu abg lmbat sgt
huhuhuhuhu

penat merancang
ingat leh dating makan jap kat sini
makan kat sini sedap
takpelah, len kali lah erkkk abg...

nak bungkus rase ni bkn lunch dah
dah petang tgu asar n magrib
malam ni syg belanja yea
makan kat kdai aritu

ekheeeeee

aku pon bungkus makan sorang2
sian aku
kawan aku sorang lagi g kursus
tinggal aku sorang
sendirian

haha
macam pelarian
gasakkk lerrrrrr
aku mmg tak masak cekalang ni
barang basah ader kat kedai
wakakakaka

sllu borong stok seminggu terus
ni tak pergi pon lagi
hahahahahha
makan luar jer skrg ni..


ni asam kulit limau
ptg2 mcm ni sedap gak kan
adusssssssss
hilang mood nak kerja aku arini

baru nak dating...malam tadi hubby tak balik lgsung
sebab byk keja sgt

ingat pagi tadi balik awal
dalam 12 lebih gak baru sampai umah
gara2 pergi puspakom bawa kereta polis
dush dush dush dush

tak sempat nak borak2 lama tadi ngn hubby
sebab aku nak g sekolah n hubby besiap g masjid solat jumaat

malam ni hubby ajak nak pgi masjid tu lagi
terus makan malam kat kedai sebelah msjid tu

nanti kalu rajin aku hupdet malam ni erkkk
heheheheheh


2 ulasan:

  1. asyik makan kt kedai je ye...suami keje bahagian apa?????tunjuk le gambar sek sekali...oppssss lupa hset gmbr xclear,,,hehehehehe...nnt x nmpk kecantikan sek tu..

    BalasPadam
  2. sy adalah siapa ye...25 Februari 2011 1:30 PG

    ni keje cikgu ke keje makan nih...hehehehe...

    BalasPadam