Rabu, 2 Mac 2011

KeSaN BiDaDari DCL...alhamdulillah, RezKi Aku Ngn HuBy..

lama seii aku tak hupdet belog
rindu nak luah perasaan
hihihihi

arini aku kembali ngn mood paling hepi
4 hari aku g camping dalam hutan
aku balik umah ngn berita gembira

alhamdulillah
lama aku tgu berita nie
dah kawin msti sume org nak zuriat sendri kan
syukur sgt

byk sgt dugaan untuk aku
akhirnya ALLAH beri kebahagiaan yg jauh lebih besar dari kesedihan aku

Allah tu Maha Besar, Maha Adil...
aku bersyukur sgt

arini aku nak share ngn kawan2...
kita berusaha tapi Allah yg berikan

buat yg belum ader baby lagi
bayk kan lah solat hajat

aku try bidadari DCL ni baru sebulan
tapi alhamdulillah
aku dah pregnant

ni kawan aku dayah yg syorkan
dia makan 2 mggu terus lekat

yang penting usaha
kadang rahim kita problem
bidadari ni kira penyediaan rahim yg sihat
aku masih baru lagi
ape yg aku kongsikan kat sini niat yg baik tau
semoga korang pon dapat zuriat sendri juga..
selamat mencuba yea..

tak mahal pon
bawah rm50 kalu botol 250ml rasenya

aku punya tinggal separuh botol
sebab aku bli botol besar
aku makan mlm n pagi 1 sudu
pastu jgn minum air slma 1 jam




7 ulasan:

  1. tahniah2,,,tahniah2...yg heran yg xkawin cpt je dpt anak???pastu buang merata2..pelik.

    BalasPadam
  2. ha'a akak, org yg mcm ni tak besyukur...nti Allah tarik nikmat tu baru dia tahu..

    BalasPadam
  3. takut oooo dgr kes buang bayi menjadi2...tiap2 ari mesti ada msuk paper????depa xde rasa belas kasihan dkt bayi xberdosa tu ker????

    BalasPadam
  4. ermm, tak tau lah kak, kita yg dah kawin ni nk sgt ank, diorg yg tak kawin buat ank pastu buang anak,,,tak bersyukur pon..

    BalasPadam
  5. lini...dayah dah pregnent ka???

    BalasPadam
  6. Sye br try minum 1 botol,bt mse ni lum ade tanda2 lg nk pregnant....lain org lain rezeki nye kn...sabar n trs bsabar...

    BalasPadam