Sabtu, 12 Mac 2011

TaK TaHaN MaBuK..

Sok aku dah nak balik seremban
tdo smlam then balik perak ari isnin ni
sbb adik aku kawin
sape yg kenal ngn aku or adik aku marzura
aku jemput sume datang 16mac ni
ari rabu depan kat umah aku

masalahnya
badan aku semakin lembik
huhuhuhu

rupanya morning sickness ni mguji ketahanan diri
aku slalu pening, mual..muntah baru berapa kali

untung org yg takder alahan
tapi aku redha sebab at least aku tahu pnglaman org yg morning sickness

husband aku kerja arini
tapi dia balik umah kejap tgok aku
bli gak asam kat aku
sebab aku tak leh telan gula2 clorex yg dia bli tu
asam ni pon
ngn asam ni skali
dia beli 3 kat aku
tak bek woo mkn asam ni
tapi ni ja yg dapat kurangkan mual aku
taklah makan asam sampai 24jam
aku pon takut
kang jadi lain plak
ngeh ngeh ngeh
nasi goreng kampung
makan tak habis
aku sekarang ni mual kalu memasak
bau bawang tengah tumis pon aku dah loya
haissshhhhhhhh
macam2 loya rupanya
blum lagi loya yg lain
especially bau makanan2 yg macam2
lg aku pening woooo

then aku telan gak sbiji panadol
tadi hubby aku pesan
sok balik kampung kena bawa macam2 lah standby dalam keta
time kasih lah byk2 abg
keja umah pon abg yg byk wat
aku pon tak ska nk mnjakan dri
tapi kalu dah btol2 sakit
tak kan aku nk berlakon sihat kan
alhamdulillah
Allah kurniakan aku suami yg pnyayang n prihatin ttg aku ngn baby
semoga Allah kekalkan kebahagiaan ini smpi akhir hayat kami
aminnn

yeyeh, nak balik kampung
yahooo!!!!!



Tiada ulasan:

Catat Ulasan