Ahad, 6 Mac 2011

TeRjaTuH kaT ToiLeT....

huhuhuhu
harap2 baby selamat
aku yg agak cuai petang tadi
tpi baru skrg nk hupdet belog
huhuhuhu

aku nak amik wuduk nak solat asar petang tadi
entah mcm mane seliper toilet tu licin

aku jatuh
tapi sempat tahan ngn kaki
kalu bontot jatuh dulu
tak dapat aku bayangkan

Ya Allah selamtkan lah baby aku
aku sayang sgt ngn anugerah yg tidak terhingga nie

kaki aku berbekas sebab aku tahan ngn kaki
huhuhuhu

pastu hubby terus bagi aku arahan macam2...
macam2????

hehehehehe
dia pesan kat aku byk kali
masuk toilet hati2 n bla bla bla...
hihihihi

paling yg dia risau
aku sidai baju panjat kerusi
umah tingkat 8 kan
bukan ble sidai luar umah
seee??
ruang yg tak besar sgt nk sidai baju
kat sni juga letak mesin basuh

yg bawah tu sidai tak payah panjat
yg baju ats tu kna panjat kerusi
tangan aku tak sampai
aku kan kecik
kah kah kah

nampak tak kerusi ni??
hehehehe
pasni aku basuh baju n lipat ja
hubby tak bagi aku pnjat kerusi sidai baju
sebab sebelum ni aku byk kali jatuh kerusi
yealah
kadang hanger jatuh
aku terkial2 nak amik
kihkihkih


so, pasni kena hati2
aku ni kadang kala lupa aku pregnant
makan tengahari tadi pon nk makan nanas

haishhhhh
aku ni cepat pelupa
sian aku
dah tua gamaknya
hahahaha

6 ulasan:

  1. aiseh terkejut btl...tukar le selipar bru,tapak die dh botak le tu..agresif btl le....hati2 len kali...dh tu x p check ke???

    BalasPadam
  2. la...mcm mana kak lini boleh nk jatuh ni???aish...k.lini kena hati2 tau..baby tu kecik lagi...jgn la wat keje berat...jgn nk memanjat kerusi lagi...k.lini kena bnyk rehat tau...take care pas ni wokey...

    BalasPadam
  3. kak NS.insyaallah kak, lini hati2 pasni..dah nk terjatuh, takder pape sb than ngn kaki...

    BalasPadam
  4. aniza:hehe, kecik2 masih ble ligat lagi..tapi pasni tak buat dah, kna hati2 pk kan baby...time kasih tau bg nasihat..

    BalasPadam
  5. hehehe..ya la kak...betul tu..seliper tu kena tukar dah tu..bila dah botak dia licin la x de cengkaman dah..

    BalasPadam
  6. wokeh aniza, ablik ni pi cari seliper lain lak..toce-toce..hehe

    BalasPadam