Khamis, 31 Mac 2011

TeRiMa KaSiH SuAMiKu...

arini aku tak berapa sihat
morning sickness di awal kehamilan
memang normal kan
tapi arini aku rase paling teruk
sebab sampai terbaring ja
tak pernah aku sakit or mabuk smpai lemah macam ni

akujadi lesu terbaring ja arini
tak menempek kat katil, aku menempek di sofa
sebab tempat ni ja yg selesa nak baring
sakit2 pon demand
kah kah kah

hubby aku keja arini
sian dia, arini dia bz sangat
tapi sebab aku
dia balik umah lari2 kejap
sebab risau aku nak pg klinik  sendri
pas solat mgrib
hubby sampai dan terus bawa aku g klinik
dia solat mgrb kat msjid smntara tgu turn aku jmpa doktor

org tak ramai time ni
aku ngn beberapa org ja

ni org dah balik
tinggal aku sorang

kaunter pendaftaran

ni aku tunggu hubby kat depan klinik
hubby bli makanan kat aku

makan kuew teow goreng ja malam ni
tak habis pon
sebab tekak aku rase pahit
hubby bli gak air soya kotak besar
dia pesan kat aku minum byk2
heheheh

hubby sempat bli air zam zam kat aku
terima kasih sgt2 abg
sgt prihatin ngn kesihatan aku ngn baby
kadang anak ni jdi pengikat kasih syg antara aku ngn hubby
aku lebih rase dia sgt sygkan aku
sebak tau sob sob sob
sb kdg2 terpaksa biar dia wat kja umah
bkn aku mngada2 tau
kalu korang pregnant korang tau lah
macam2 rase
macam aku ni
ble dikawal lagi
alhamdulillah..semoga suami aku terus mnjadi kebngaan aku dan anak2 aku nanti
hanya Allah yg blas budi baik abg
walaupun syg ni isteri tgjwab abg kan...

suplemen obimin yg doktor bagi
patutlah aku lemah semacam
aku kan tak pergi jmpa doktor wat kad merah lgi
nk jmpa mnggu ni hubby aku ader selection menembak
hubby sangat bz mnggu ni
so aku mmg tak mkn pape suplemen
sian baby aku
berebut vitamin ngn aku
kekekekeke

semoga anak ummi ni jadi anak yang soleh n solehah yea
aminnnn


Tiada ulasan:

Catat Ulasan