Selasa, 8 Mac 2011

AkU pEnGgEmAr SuSu...hehe

rase lama lak tak hupdet belog
hihihi
biasalah
time malas memang malas
segala mak nenek malas
haishhhh
kang pemalas lak anak aku kan
hahahahaha

so, untuk mngelak kemalasan
maka aku wat gak entry malam ni
giigih aku kan
heheheh

ok lah, time kasih pada kawan2 yg bagi mcm nasihat kat aku
tak ckup dalam facebook
ader kawan yang call n mesej aku
macam2 bagi pesanan n suplemen ape yg terbaik
wahhhh!!!!!!!
terharu aku..ekheee

ni kebanyakan datang dari orang yang telah n sedang pregnant
hihihihi
kawan aku shahrina hasyim n aniza
suggest minum susu jenis nie
aku ni mmg hantu susu
segala susu aku minum
susu kambing jer belum lagi
wakakakaka

dah pregnant kena lah minum susu ni plak kan
tak kan nak minum susu dalam tin tu
heheheheh

Sugesstion Intake: 2kali/sehari = 4scoop sekali minum
Variation Brand: EnfaMama, MamilMama, Anmum Materna
My Coice: Anmum Materna (Chocolate)
Price: 650g = RM 32++, 350 = RM20++
Duration intake: Awal pregnancy hingga bersalin.
ni aku tak bli lagi
untuk perkembangan otak baby yg baik
kat farmasi
kawan aku nama ima cakap hega dalam rm50 untuk 30bji
tahan sebulan
tapi tunggu 4 or 5 bulan baru aku makan
sebab time tu, perkembangan otak baby
untuk anak kena gak spend duit
hehehehe
kena tunggu baper bulan jer lagi
banyak khasiat dia
tapi aku lupa
yg aku ingat untuk otak baby jer
hahahaha

2 ulasan:

  1. byk ni nk makan????ada org ckp susu anmum ni ada bau skitt..tp susu bgus utk kandungan..

    BalasPadam
  2. hehe, minum susu jer dlu kak, ok lagi sbb lini boleh telan lagi...

    BalasPadam