Jumaat, 4 Mac 2011

AkU peNaT!!!

sob sob sob
aku tension sebenarnya nie...

rase nk pindah perak jerrr balik
kalu bkn sbb encik somi
tak ingin aku nk dok tempat mcm ni

aku letih sgt2
dah lah 4 ari aku camping kat ulu tiram
dari ahad sampai rabu lepass
seeeeeee???
ahad pon kna keja

kalu bagi elaun aku mmg nak pgi lagi
hahahahaha

tup tup tup
(semalam lerrr) jumaat smpai ahad ni ader camping lagi
mknanya aku keja dari minggu lepas tanpa cutiiii

badan aku penat
otak aku sakit

di awal kehamilan sepatutnya aku jga bebaik
dan jgan banyak bergerak

tapi kalu macam ni lah gayanya
mau aku fengsannnnnnn
dush dush dush pada org yg tak pikir kan keselamatan org lain

ok, fineee
aku kuatkan semangat demi anak yg ku kandung ni
walaupon kdg2 tanda2 mabuk sudah ader
aku masih kuatkan dri lagi

tapi kalu bab membuli bab ibu mgandung ni yg aku sakit hati
org lain sume baik ngn aku
cuma ader sorang ni
yang wat aku macam kuli dia

aku tak merungut
tapi kalu aku ja yg kna wat
aku terasa hati gakkk

selama ni aku wat tanpa banyak cakap
tapi pagi2 tadi dia bagi arahan mcm dia bayar gaji aku

mulut aku dengan beraninya menolak
hahahaha
hamik kau
senyap terussss
hehehehehehe

nie aku lari balik umah jap
jap lagi encik somi akan hantar aku pergi pgram ni balik
semalam aku pergi drive sndri..

tapi kali nie hubby nak anta aku
alhamdulillah
semoga dia tak wat aku lagi
mgkin sbb dia takder anak lagi

dan barangkali dia marah aku sbb aku pregnant
sb org pregnant tak ble pergi camping 4 hari tu
jadi dia terpksa ganti aku
bukan ganti
amik alih tempat aku pergi camping tuuu

ok lah, pagi2 lagi sudah begini
tak baik untuk kesihatan

time kasih yg wish kat aku
doakan aku selamat ngn baby
sayang korang sume!!!!



haishhhhh
comelnya baby nie!!!!
tersesat lak gmbar baby..
hihihihi


Tiada ulasan:

Catat Ulasan