Rabu, 23 Februari 2011

JoTiC JoHoR BaHru

aku ingat nk berehat
tapi aku jadi rindu kat blog sndri
hehehehe...
kalu fb aku tak kisah sgt
tp ngn blog aku jadi alergik tak buka shari
wakakakaka

bak kata somi aku
blog aku ni dah kwn baik aku
btul lah kan
dengn blog aku ble luahkan ape yg aku rase

skrg aku dah kat umah
pas subuh dalam 6.45pg aku dah gerak pg JOTIC, jb
ni nma tmpat, ada pgrm sekolah
pergggghhhh
jalan jam gilaaaa

pukul 7.30pg bru aku smpai sna
nasib bkn kta manual
kang aku cabut kaki lakkk
serius, aku ketaq sgt2

tapi ape pon, aku dah ble bedikari
aku tak perlu bergntung ngn org lain


ni dalam dewan
hehehe

kat depan pintu masuk

ok lah dewan ni
walaupon mahal tp tmpat die bgus
ader pgram pmr
byk btul duit
wat kat luar
sewa sja beriban-riban
smpai tengahari ja pon
kaya depa ni
hahahah

sian aku
picture snng sgt bergoyang
tahun bila entah, msa besday aku encik tunang,(somi aku skrg lah)
die bagi hadiah hp kat aku
pos lah mmg smpi hari besday aku
pergghhhh
terharu sgt...

tapi kan kan kannnnnnnnnnnn
aku tak jg hp tu bebaik
byk kali jatuh
lastly dia dah mati
padan muka aku
wakakakaka

sekalanggg
encik somi kata kat aku
nti nak bli hp bli yg murahh jer
aku ni suka bagi jatuh hp
bkn sngaja weiii
aku ni gasakkk skit

cisssssss
perli aku
takpe, tgu lah hp baru aku nti
kalu ckup duit lah
hahahaha



aku yg kdgkala riang seperti kanak2 ribena
muahahahaha
ni partner keja aku
kak madihah
aku ngn die rapat sgt
ok lah kan
aku dah ader kwn baik kat sni

tiada istilah keseorgn dah
kat tmpat keja lah
encik somi jgn kira lah
wakakakaka

tapi sejak aku dok mgjar sni
aku perlukan ksbrn yg tinggi
student die mmg mncabar sgt
kalu aku ble lepuk dah lama aku lepuk
tapi sbb tak ble jaaaaa

k...daaa






8 ulasan:

  1. tu le jgn berenti tulis blog,,,nnt kami boring xde nk baca catatan n kisah hidup org lain..kekekeke....bagus le dh ada kawan kn...bleh kongsi rasa..

    BalasPadam
  2. lg 1,bg gmbr tu clear skitt xnmpk bekas jerawat,,hehehehe(just joking)

    BalasPadam
  3. haha, kak, jerawat tensen..beasu gedabak..bg ja die naik..wakaka

    BalasPadam
  4. kak, tgu hp baru...ni hp tak clear picture die..hehe

    BalasPadam
  5. dlu bkn lini xde jerawat kan?????owh jerawat mature hormone...hehehe..apasal setiap kali letak komen kena letak pengesahan perkataan?????penat tuh,padahal tekan je....hahahaha,,,saje nk komplen..

    BalasPadam
  6. haha, kalu tensen mmg sllu nek cik jawat..hahaha
    so kna hepi2 lah kan..besalah, hrmon tgah berkecamuk..

    BalasPadam
  7. tu le die xbg tensen2...hehehehe ada hint tu...adoii malas betul nk taip pengesahan nih,,xblh setting supaya xde security ker?????

    BalasPadam
  8. ntilah lini cek balik..hehe..sbr yea..

    BalasPadam