Isnin, 21 Februari 2011

DiNNer LuAr LaGi..hehehe

arini aku bz skit
aku tak sempat nak hupdet blog
dah tgah malam baru ader masa
kat sekolah tadi member aku bising sb aku salah parking..
wakakaka

jahat aku ni
halang parking keta lain
tapi aku ni pendengar tegar
aku wat derkk jerr
huahuahua
dah panas terik tak kan aku nk p ubah keta
pandailah kome..wakakaka

kat sekolah tadi pon aku byk kja tau
budak2 sekolah gaduh
lawak arrr
men surat2
hehehehe

so, mlm ni ja aku free
mngantuk gak ni..
tapi sbb blog kesayangan aku ni
aku gagahkan dri lagi
ekheeee

malam tadi pas solat isyak kat masjid ngn pak mentua n hubby
husband aku cti arini
kami mkn kat luar jer
kedai sebelah masjid..snag lah kan...

tenang rupanya bila kita selalu ke sini
harap jgn slah faham yea

sok pak mentua nak balik seremban dah
sedih plak
dah bape ari tinggal kat sni
die baik sgt ngn aku..huhuhu

macam besa, mlm ni aku order char kuew teow udang, hubby pon sama
abah aku mkn mee kuah

aku dh mkn baru ingat nk snap
hehehe
ni hubby n abah aku mkn mertabak daging
sedap wooo

aku ni mmg fail amik gambar
wakakaka
ni ayah mentua aku
baik sangat ngn aku
baru balik haji aritu
hehehe
aku bila lah nk smpai sana
kna simpan duit cpat2 nie...
ni husband aku snap
aku tak sedar pon
lapar tahap maximum tau
aku ni dah baper hari tak lalu makan
bajet nk diet sama
wakakaka
sku snap bergetar gambar
sebab ank tokey kdai usha aku
wakakaka
msti die kata aku ni mai celah mane ntah
die bkn tau aku blogger pon

hehehehe
k,,,,daaa


2 ulasan:

  1. rajin lini update blog.ayin sgt malas.btw,char kuey teow tu nmpk sdaplah :)

    BalasPadam
  2. hehe, sajer suka2 ayin...ni dh jd hobi baru..sok pnat, stop lah plak..hehe..baca erkkk..tq ayin...huhu

    BalasPadam