Khamis, 10 Februari 2011

PaGi-PaGi AdA BibiK KeJut AkU..

haipppppppppppp
jgn baca tajuk entry ni kata hubby aku bibik lak
kang korang ingat aku buli husband aku
tak baik woooo
huhuhu
ekheee

macam biasa
pas solat subuh n aku hantar hubby pegi keja
hantar kat pintu jaaa
salam2, cium tangan sikit..
hahahaha

yealah, sejak 2 3 menjak ni
aku dah semakin sibuk ngn rutin guru

pagi2 smlam, macam biasa
latihan umah sukan

tgok tu budak-budak kecik
comel ja aku tengok
aku hepi dapat mengajar petang
sebab budak form 1 and 2
sungguh mendengar kata
alhamdulillah
heheheh

aku snap kat jauh ja
kang budak-budak tu kata aku jakun lak

aku mengajar budak wat latihan  lompat jauh
oitssssssss
aku tak lompat
aku cuma bising kat tpi tu jer
wakakakaka

semalam hb aku anta keja
balik keja aku nak fengsannnnnnnnnn
penat bebenor seharian semalam
baru penat skit dah tak larat

time ni lah nak bodek laki aku
muahahahaha


ok lah kan
dalam rumahtangga ni kena memahami
syukur sangat suami aku tak suh masak semalam
siap beli bungkus lagi sebelum amik aku balik keja
at least die tahu aku penat kan
ekheeeeeeee
alasannn
kasi lempang sikit...
ekheeeee

mee ni untuk hubby aku
aku makan k-teow goreng..
ekheee

paling syok
huby bli benda alah ni
ekheeee

aku pon nak pi survey ape manfaat benda alah ni
untuk orang macam aku
cepat penyakit sebab cari penyakit
wakakakaka

dah, dah...
lari topik
aku dah melalut
korang tak mau baca pi dok jauh2
shuhhh shuhhhh
heheheh, jgn mare pagi2 ni
hehehe

ok, pas seharian aku penat semalam
aku pk pas huby pergi keja
aku nak lajak tidoq
ekheee

alih2, orng atas umah aku ni bertukang daaaaaaa
ko kalu nk bertukang leh tak tgu lewat skit
nampak sangat pas subuh ko gigih cari rezki
uwaaaaaaa

aku jer tidur
padan muka aku
ngn muka penyek macam ayam penyek

aku pon gagah perkasa bangunkan diri aku
so, pas mandi, bekpes, aku pon gigihlah wat entry

kalu tak, tak berupdetlah belog aku
muahahahah
kasi lempang sikit
bagi normal balik
ekheeee



Tiada ulasan:

Catat Ulasan