Khamis, 22 September 2011

SHakLee..


pagi2 lagi mak sedara aku mesej
dia dah lma gtau aku pasal set bersalin n set menyusu badan ni
dia dah lama makan produk shaklee ni
dia cakap susu badan memang banyak makan set ni
sooo..aku pon google lah maklumat ni
rase2 macam nak beli ja
so aku jumpa stokis kat taman molek
petang ni bolehlah terus ke stokis
hega ahli total dalam RM231.00
tahan 4 bulan kan..jimat lah jugak..heee

~ Alfalfa, Vitalea ,vitamin C, B Complex 
4 botol fullpack ni cuma rm231 untuk kegunaan 4 hingga 6 bulan; Vitalea(120biji), Vita C(160biji), Vit B Complex (120biji), Alfalfa(330 biji). Jika Trial Pack cuma RM80 utk 30hari
  • AMAT2 sesuai sekali untuk ibu2 menyusu kerana dalam set ini terdapat alfalfa yang bertindak sebagai penggalak susu
  • Namun, sesuai untuk semua golongan yang mementingkan kesihatan - lelaki, wanita, pelajar,menyusukan anak,warga emas (*Alfalfa tidak sesuai bagi mereka yang menghidap SLE dan dan tidak digalakkan untuk mereka yang mengandung)
  • sangat tepat bagi mereka yang sibuk dan gaya pemakanan seharian yang tidak sihat dan tak seimbang
  • sesuai bagi mereka yang selalu stress, keletihan, mudah mengantuk
  •  Aturan makan: Sebiji sehari untuk setiap jenis, kecuali Alfalfa 2 biji sehari.

4 ulasan:

  1. Haaa..lupe nk suh beli produk nie..hehehe Aza pun makan produk nie,hubby beli... Bgus lah,untuk penambahan susu badan n dapat tingkatkan stamina..hehehe

    BalasPadam
  2. aza..lini dh tau lama dh pasal produk ni..mmg nk bli..sb dh tau khasiat dia..jnuh gak cri stokis dia..

    BalasPadam
  3. best2x.. tak pa..sekarang ni tgh promo 'oktober 2011'.. pos set b fullpack free ja. so takyah susah2 walk in.. order dari mysupervitamins.com ja.dapat free postage tuk fullpack set b or set a, free pillbox juga hehe.. roger2 k. tapi kalau suka nak belek2 botol tu dulu, nak walk in, guna ja id ida 846056 untuk dpt harga member.

    BalasPadam
  4. boleh pinjam no ahli ke?hehe..mekasih2...kalu guna minta halal lah pasni erk..huuu

    BalasPadam