Khamis, 27 Januari 2011

HaRi SeDiH sEDuNiA

walaupon aku pkai bju merah
lmbang keberanian

air mata aku mgalir gak...
aku rindu sgt kt mk abah aku kt kg..

sedih sgt2 nieh
huhuhuhu

arini mmg terserlah kesedihan aku
korang tak nampak
Allah jer yg rase

husband aku ader request suh aku naik bas dr seremban ke perak
tp aku penat naik bus ni
aku dah letih
bertahun aku pg mane2 naik bus

aku mau nangis lg nie
sib baik relief kelas jap lg
tahan woooo


aku nk balik kg aku rindu sgt2 dah ni
tgu cti bulan 3 lmbat lelagi

msti korang ckp
dah dok ngn suami
tak kan rindu family lg

aku dok ngn family 25 tahun
ngn laki aku blum stahun lg
huhuhu
even aku syg n cinta kat die skalipon
mana mungkin aku tak rindu lgsung org yg membesarkan aku

aku dah pnah lihat kesusahan mereka
smata2 nk bg aku blajar pndai

sedih sgt2
kang aku nangis lg
aku wat blog ni pon sb aku snyi bila hsbnd keje

kdg ape yg terbuku dlm hati aku
aku luahkan dalam ni

tp kalu hsbnd aku ader
kat die lah aku luahkan perasaan
kdg die yg jdi kaunselor utk aku

bek tukar jer profesion
aku plak jd polis
ekheeeee
erkkk
lari topik


jap lg nk nangis
biarlah umur aku 26thun pon
tp aku kuat ngis

sb bila nangis
aku semakin tenang

rindu mk abah n adik2 n abg
smpai mati pun angah tak kan lupa jasa mak abah didik angah
luv u so much
tak dapat balik cti ni pun
ketahui lah
angah syg sgt ngn mk abah


sob sob sob sob sob

4 ulasan:

  1. mn2 pun kiter pergi...ibu bapa la org 1st kita rindu..aku pun rindu sgt kt family..rs cam nk jd cam kecik2 dl...dok umah..sume adik-beradik ader..

    BalasPadam
  2. tau takpe ana, pg mane2 pon hari2 aku igt mk abah aku kt kg...dh besa hdp adik beradik ramai..huhu

    BalasPadam
  3. sabar ye k.lini... rindu rumah jgk..esok pagi nak balik cuti.. hehe.. tak sabar2 nyer ..=)
    _farhana_

    BalasPadam
  4. farhana, k.lini mmg rindu kg sgt2...tp dah hdp merantau nie, kna lah berkorban skit..huhu

    BalasPadam