Rabu, 19 Januari 2011

SaAt AkU TeRluKa...

sume org ader kisah sedih kan....
termasuklah aku...
tak pnah lari diuji dengan dugaan ilahi...

walaupon kdg2 org nmpak aku hepi...
tp  dalaman hnya Allah yg tahu...

Aku bersyukur dengan sgala pemberianNya..
Sb aku yakin, kdg ape yg aku tak miliki, org lain miliki..
dan saat ktika aku memilikinya org lain sebaliknya..

bertapa indah putaran dunia...



bila hati sedih sudah pastilah kita ingat Allah

muhasabah untuk aku gak, ingat Allah tak smsti time susah...

time senang jga kna ingat Allah

kat mane2 kna ingat Allah


seronok kan kalu jd mcm adik aku ni...

tak payah pk masalah....

ni adik bongsu aku..aku syg sgt ngn die

sb aku yg mgasuh die time die kcik
skrg die dah darjah 4

RinduNya ngn Auniiiii....
Aku rindu ngn family aku kat kg

kdg aku rase aku tak ble survive lg kat jhor nie

sb aku snyi bila die takde..

aku tak knal jiran2


ni adik pompuan yg rapat ngn aku..
bln 3 2011 ni die kawin...

gmbar family nti aku wat di lain entry...

Aku jnis boleh memaafkan, tp aku tak ble lupakan ape yg org wat kat aku..

jahat k aku ni??

bkn aku tak cuba untuk melupakan sgalanya
tp aku pon manusia biasa
aku juga ader perasaan....

Aku nk upload byk lg gmbar...
tp intenet slow plak..
mls nk tgu...

next time ok....



3 ulasan:

  1. setiap yg berlaku dalam hidup kita mesti ada hikmahnya...Allah telah mengaturkan yg terbaik dalam hidup kita...dalam kesedihan yg kita hadapi mesti akan ada kebahagiaan kelak...:-)

    BalasPadam
  2. tq my dear..smoga Allah kuatkan hati nie menghadapinya setiap dugaannya...

    BalasPadam
  3. sama2...hamba yg di uji oleh Allah...hamba yg DIA syg..Allah nk uji iman kita..heheh..mcm ustazah la pulk~..tp klo hdp x de ujian mesti bosan kan???

    BalasPadam