Rabu, 26 Januari 2011

SuPleMen BarU aKu

dah berape hari tak hupdet blog nie...
aku mmg nk hupdate

tp aku baru balik dari pgrm jati dri
penatt siootttt

sblm smpai umah, aku smpat g shoping dlm utan
maka dapatlah menatang nieh...
hehehe


krdt utk akak ni jgak...
Keistimewaan Bidadari :-
* Membantu masalah keputihan yang sering dihadapi oleh wanita remaja dan dewasa.
* Membantu mengatasi masalah senggugut.
* Membina rahim.
* Mengecutkan rahim (bagi wanita lepas bersalin)
* Menyegarkan otot faraj.
* Menyempitkan faraj.
* Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada pasangan (suami) semasa perhubungan kelamin.
* Menambah kolegen dalam badan.
* Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah.
* Membantu menghilangkan bau badan dan mulut.
* Melegakan panas badan.
* Menyegar, menegang dan mengindahkan payudara.
* Membekalkan tenaga segera.
* Membantu merawat luka dalam perut dan pembedahan. Oleh itu ia sangat baik dan seolah-olah ia dirumus khas untuk wanita lepas bersalin...


aku dah pnah mkn menatang ni sblm kawin
mmg ok
hega die pun ble tahan jgak

td aku smbar saiz yg besar skit
sb aku dapat murah wooo
tp aku mmg ahli DCL pon dr dolu lg

tp aku ni kejap mkn kejap tak

tp pas dapat hidayah, aku bli balik benda alah nie
mcm aku kdg ader senggugut

kalu mkn ubat ok, tak mkn ubat tak ok
ni aku baru ajer snap...
berat die 375ml
hega die rm 70++ kalu bkn ahli

BIDADARI adalah minuman berfungsi mewah untuk kesihatan, kecantikan dan kebahagiaan hidup alam rumah tangga. Dikomposisikan dengan bahan-bahan semulajadi mewah yang telah lama dibuktikan keberkesanannya dalam kaedah rawatan di alam Melayu.

v madu asli
v sireh
v akar serapat
v kacip fatimah
v kurma
v manjakani
v serai
v jarum mas
v asam jawa
v herba-herba terpilih

pas kawin ni, kna lah spend duit skit untuk kesihatan kan..
mmg best produk ni!!!

aku tgah smgat nk konsisten balik
harap2 bkn hangat2 tahi ayam..
ngeh ngeh ngeh

2 ulasan:

  1. lini..bagus ni..hehe..tp aku x taw nk dapatkan secara terus camne..dayah citer ritu..

    BalasPadam
  2. hehe, try lah, aku mkn ok jer...huhuhu

    BalasPadam