Jumaat, 21 Januari 2011

Aku baHagIa..


aku kat sek skrg nie...
msti best layan citer hindustan kat umah time mcm nie...
korang tgok k??
aku??
aku kim slm nk tgok citer2 tu..
kahkahkah

aku lyan citer lawak jer, takpun citer dush dush
mlm td tgok citer buaya tak abis pasal p giant...
frust aku
tp ok lah kan, dr aku syg boyer tu, bek aku syg laki aku...
p jejalan n mkn2...
ggrrrrrrr
tp balik sek smlm, my huby tnya tak mdi k..
aku jawab sjukkkkk
so, aku p giant smlm tak mandiiii pon...
bkn org tau, aku pkai minyak wangi pling wangi n murah jer...

amiklah peace dr aku!!!
walaupon aku kna kje arini, sok, tulat tonggeng...n ape2 ajelah
aku tetap bahagia

sb aku hepi n enjoy ape aku wat..

ni pict dari blik kaunsling sek baru aku...

tp takkan aku nk tjuk sume kan..
hilang privacy aku
kahkah

nape erk, aku ktawa teruk sgt??
teruk k??

ok, aku smile jer..
cantikkan gg aku
gggrrrrrrrrr

hehehe, layan jer lah, aku pon tgah takde kje...
sume dah beres, nk angkat beg balik terus nati ader yg kene sekeh
aku lah kan
aku kan kcik
wat salah org sni sekeh ja
hohohoho


ngeh ngeh ngeh
aku sedih sbnarnya nie..
sok nk p ulu tiram
sian kat huby aku....

kat aku tak ksian k??


?

?

????????

malm ni aku nk packing barang....

mehlah sape2 nk tlong aku yea....
k, daaaa

nk p sekeh budak bising plakkk..
sakit kpla akuuuu
beraniii kewwww???







k, daaaa..nk gayut plak..
heeeeeeeee

Tiada ulasan:

Catat Ulasan