Sabtu, 28 April 2012

BeRsiH VS MiGRaiN

ni luahan hati aku 
kalu tak suka terpulang lah..

semalam kat sekolah ader kursus
dengan cuaca yg sangat panas
migrain aku datang
kali ni sakit yang tak pernah aku rase
migrain tahap maximum rase nak pecah kepala

time tu hubby kerja
gara2 perhimpunan bersih ni lah

aku call hubby sampai merayu2 suruh balik
aku nak angkat anak pon takder kudrat
solat pon aku solat duduk
bukan sakit tahap lawak hokeyyy
hubby pulak terpaksa merayu2 kat aku balik
tunggu sampai dia habis kerja 
sebab perhimpunan bersih ni 

before that aku sakit sikit hubby akan pulang
semalam aku sakit dalam pukul 2 ptg
hubby balik umah pukul 7 malam
kalu aku pengsan time tu
macam mna ngn ank aku??

gara2 korang lah aku bertarung sakit
kenapa perlu menyusahkan orang

hubby balik semalam dia pegang badan aku
memang panas sgt2 dah
hubby beli makanan
aku ni pon kira nak merajuk tahap dewa
tapi aku tau hubby tak salah
dia pon tersepit antara kerja n isteri


dia picit kepala aku
1 botol mnyak cap kapak dia tuang kat kepala aku

mlam tdi pas isyak terus tido
ngn bby aku angkut bawa tido
selalu bby tdo pkul 9mlm..

moral of the story
jangan mnyusahkn org lain..



1 ulasan: