Rabu, 27 Jun 2012

My CoNtaCt LenSes

arini aku nak citer pasal contact lenses
aku ni tergolong dalam golongan rabun jauh
walau susah kalu tak pakai spek
sebab terkedek2 nak cari pape
namun aku redha
redha itu indah bukan??

walaupon seringkali hubby panggil aku nenek bila pakai spek
namun aku bersyukur
walaupon nampak macam nenek
tapi spek juga membuktikan yang aku ni kuat membaca
yesss..yg ni mmg tak tipu
aku mmg suka membaca
kau ader???
^___________^

kekeke
lawak jer erkkk

aku nak citer brand paling best aku guna..
brand neosoft
yg ni ader kalis UV
aku beli stok 3bulan terus
sebab aku pakai pergi kerja
pakai spek bagi aku macam remeh skit

dalam banyak brand
aku dah jatuh cinta ngn brand ni
sebab dia sangat nipis n tak terasa yang kita ni pakai contact lenses
 silalah baca antara kelebihannya
yg penting baik utk org yang ader masalah silau macam aku ni
puas hati
berbaloi2
 brand ni tak serasi ngn aku
aku rase dia punya contact lenses macam agak menyakitkan
macam ader benda dalam mata
sampi mata aku merah2
so..brand ni aku tak mau pakai dah..
hahahaha
sori
terlupa rotate lagi
ni air dia
heheheh
tapi banyak kedai pergi
ramai yg akan suggest brand ni
tapi mahal sikit dari yg biasa

kalu nak beli tengok pada brand
jgn hentam ajoo
boleh rosak mata

aku pilih yg natural
takder makna nak beli colour2 punya
sb asben cakap mata aku coklat
student aku pon tegur
^_____________^

sila jangan perasan


1 ulasan:

  1. kat mane ye awak beli lenses ni....saya mmgtgh cari....leh email kt saya x?norazilah.mj@feldaglobal.com

    BalasPadam