Khamis, 14 Jun 2012

GooD LuCk ABaNg....

good luck abg..
semoga jawab exam bebaik malam ni..
rase kejap jer dah exam pertengahan semester..
ni baru sem 1..
honestly...
haru biru aku dibuatnya..
malas nak merungut..
 
dah nama sambung belajar
banyak yg kena korbankan..
 
sementara tunggu nak layan miss ahjumma cerita korea
layan fb jap
baby baru tidor..
 
arini sibuk uruskan data pelajar urin nak hantar ke mana ntah
gila wehhh
banyak gila data pelajar dia minta
tu pon tak siap lagi
pening aku wat..sempat gaklah aku buka fb ptg tadi kat sekolah..
 
dahlah aku kena handle kawad ari sukan minggu depan
aku turun kejap tengok budak kawad petang tadi kat dewan..
nasiblah ada pelajar ting 4 nak tolong
almaklumlah yg suka kawad kaki ni tingkatan 1 ngn 2
hahahahha
 
at least aku wat gak kerja aku
sok sambung lagi...
sabtu sekolah..yahuwwwwwwwwwwwww
mood tipu
sape lah gembira bekerja di hari sabtu
^______________^
apa pun
saya yg menurut perintah
kekekeke

2 ulasan:

  1. Mmg betul, banyak dugaan bila nak sambung belajar, saya pun tgh2 dalam proses nak smbung study ni. Saya doakan semuanya berjalan lancar! Salam kenal. Jemput dtg blog saya

    http://anisvitashop.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. good luck yea..mmg byk cabaran..hehe..slm perkenalan..hehe

    BalasPadam