Sabtu, 5 Mei 2012

MiNyAk WaNgi EnChaNteUr

arini aku nak cerita pasal minyak wangi plak
aku suka minyak wangi jenis enchanteur ni
sb bau dia memang wangi dengan harga yang berpatutan
hehehe

aku rase minyak wangi yg paling mahal pernah aku guna jenis body shop..
tu pon masa kawin
sekarang ni
nak beli minyak wangi mahal2 rase syg plak duit aku
baik aku beli baju anak
dia banyak choice
tapi aku suka jenis enticing magic ni
bau dia sangat best
husband aku pon suka bau dia
kadang minyak wangi aku pon dia pakai
huhuhu

aku cari kat giant susah nak jmpa
so aku beli kat mydin
memang sentiasa ader ngn price just RM21.90
aku ngn minyak wangi nie tak dapat dipisahkan
yealah dok umah tak kan bau masam ja kan

aku suka try macam2 brand..hehe
tapi wat masa ni still ngn enchanteur..
dah jemu nanti aku tukar lah lagi
hehehehe

Tiada ulasan:

Catat Ulasan