Sabtu, 5 Mei 2012

AkU PreGnaNt AGaiN??

sebenarnya aku dah lewat period dekat 2 minggu
aku tawakal jer kalu aku mengandung lagi
malam tadi pas bincang ngn hubby
hubby kelua pergi 7-eleven beli pregnancy test
berdebar-debar rasenya..
huhuhu

aku memang suka bby
tapi pengalaman sakit melahirkan batrisyia aritu
wat aku trauma jap
hehehe


 sorilah..terlupa nak rotate
hehehe
hubby beli kat 7-eleven

huhuhu
akhirnya terjawab
aku belum pregnant lagi
aku tak kisah sangat
tapi aku risaukan batrisyia
dia baru 6bulan setengah
sudah pasti batrisyia sgt memerlukan perhatian
tambahan dia mnyusu badan
full bf lagi
aku belum campurkan susu formula
cuma sekarang ni aku dah ajar dia makan solid food

hubby pon risau
tapi yg wat aku tersentuh
hubby ckp even aku mngandung pon
kita kena redha
jgn pikirkan sgt
kalu dh rezeki
abg tahu peranan n tgungjawab abg..
ank tu bukti kasih syg kita
jgn ditolak rezeki..

owhh..iam touching..
sob sob sob


aku datang period pas 3bulan pas melahirkan batrisyia..
org ckp kalu full bf period dtg lmbat..
mungkin aku makan REVERSE kot buat period datang cepat..


aku kalu stress melampau period memang tak normal
apepon..
kena merancang setiap anak ni
bukan ape
aku takut tak sempat bagi tumpuan sepenuhnya
biarlah baby dah besar skit baru dapat adik..huhuhuhu


1 ulasan:

  1. Kalo full bf slalunya period akan datang balik lepas 6 bulan..

    BalasPadam