Khamis, 1 Mac 2012

TaMaN BuaYa MeLaKa

sebenarnya aku tengah stres ni
stres sbb dah 4 kali sabtu asyik pergi sekolah gak..
tak sbar tunggu cuti sekolah minggu depan..

takpelah
sumber rezeki aku
tak baik merungut wooooo
mueheheheh

alkisahnya aku cadang pas sekolah ari sabtu minggu lepas nak pergi johor premium outlet
nak shoping handbag ngn kasut
tapi entah macam mane aku cakap aku malas
so hubby ajak pergi taman buaya kat melaka
aku cakap alang2 dah pergi melaka baik tidor seremban semalam
lagi pon my father in law tak sihat sangat
so bungkus baju n gerak dalak pukul 3lebih...

so sampai kat melaka dalam pukul 5.00pm
 layan jelah boyer
aku ni bkn ape sajer nk release tension
hari2 mngadap sekolah
 masa ni baru aku sedar
yg aku perlukan stroller untuk budak bam bam ni
lenguk makcik macam ni
(^_______^)
 eeeeeiiii
makcik tak takut pon ngn gigi tuwww
 aku ralat gak
bagi budak kecik ni pakai jeans
kalu tau panas mesti aku bagi pakai baju cekci ajo
berpeluh anak ummi ni
tapi aku rasa ayah dia lagi berpeluh kot
mueheheheh
 bergambar ngn abah yg tak sihat
semoga cepat sembuh yea abah...
nanti kami balik lagi


***dah lama tak wat entry baru sbb aku gewammm
nk post kat fb kelua link  ja..gmbar takder...
ni aku tawakal jer...
k..nk kemas brg
nk balik sekolah amik anak..
yahooooooooooooooooooo!!!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan