Ahad, 4 Mac 2012

JoHoR PreMiuM OuTLeT

hujung minggu ni
mestilah kuar jalan2 kan

tapi kali ni kami pergi outing kat Jb premium outlet
orang singapore ja yg ramai
kaum cina lah kan
lagipon mungkin pertukaran wang asing ringgit lagi murah dari nilai sing dolar
berbaloi-baloi yea korang dari malaysia
chaitttt

kat sini barang2 jenis branded
bonia..adidas..nike..broks.armani.CK.royal selangor..levi's.bodyshop.oroton.dll
aku jalan2 jer pon
nak beli pon pikir 10kali
harga handbag berpinar-pinar biji mata tengokk..
sob sob sob

amoi tu sempat jeling batrisyia
batrisyia pon membalas ngn jelingan tajam
(^____^)

yang wat spoil
sini bukan macam shoping kompleks yg ada air cond bagaiiii
kat luar mmg panas
dia macam direct kedai
ayah tolong lap peluh batrisyia

air liur batrisyia smakin banyak meleleh
knapa yerrr???
huuu
ummi perasan rambut ummi makin banyak gugur
kang botak ciinnnnn kepala ummi
sob sob sob

try masuk butik bonia ni
mak aiii hargaaa
tak sanggup makcik nak bayorrrr

sini banyak sale
tapi aku rase tak lah menarik hati nak beli
mahal pon sama
(^___________^)

cantik tak baju ni??
ermmm..hubby beli satu
jadilah kan..


wat ultraman plak darkk tecit ni
silau yea sayang...

singgah pizza hut jap
lapoooo

aku jarang makan pizza ni
ni first time kot kami somi istri pergi sini
dlu time bujang ade lah gak makan
bukan ape...
tekak kami berdua ni suka masakan kampung
kalu bg spageti ka..macaroni ka.kfc ka...n sume cap barat
confirm kami tak makan / kurang makan
kfc pon boleh dikira
jadi muak makan ayam ni
hahahah


sup ni aku sorang ja makan
tapi separuh ja abis
hubby lagi terbaekkkkk
tak sentuh langsung sup ni
cisssssss
lupa bungkus bagi ayam itik hirup
(^_____________^)

aiskrim
blelah...


taklah sedap sangat
hahahaha
len kali confirm kami somi istri tak mooo makan dah
(^__________^)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan