Sabtu, 15 Oktober 2011

PeSaNaN HuBbY..

malam tadi pas balik dinner
hubby ader pesan kat aku
nanti bersalin pakai tudung
jangan buka tudung tau
hahahaha

aku gelak lah kuat-kuat
suamiku Md Yusri...
ayg tak pernah terpikir pun nak tanggal tudung
risau sangat aku tak pakai tudung time bersalin...huuuu

arini dah 37weeks 5days
semua dah get ready jer...
so..barang2 baby ngn barang aku
semua dah packing awal2 lagi
yg tak packing lagi barang2 aku nak berpantang kat kampung
segala barang2 keperluan aku
planing aku ngn hubby
akan bertolak balik perak 21hb ni..iaitu hari jumaat depan
itupun pas aku balik sekolah hari jumaat
aku due 1 nov 2011
balik awal sebab sekolah aku cuti seminggu
sambut cuti deepavali terus
hahahaha

sedihlah plak
pasni
lama lah plak tak jumpa hubby
aku amik cuti bersalin 90 hari..
anak sulung kan
banyak benda aku nak belajar
biasalah keja polis
mane boleh cuti sesuka hati

kalu cuti 3 hari pon
nak balik perak dari jb..
ermmm...
alamatnya pnat atas jalan jerr...

takpelah...at least family aku dekat kan
pape jadi senang
tunggu baby besar skit baru lah senang nak jaga

sedihnya rase..
baper ari jer dok sini untuk tahun 2011
pasni kalu takder pape
bulan jan tahun depan baru aku balik jb
macam mane lah hubby aku nanti

makan minum dia..
pakaian dia
sakit pening dia...
ermmm..
pape pun..smga semuanya selamat kan
tak sabarnya nak jdi ummi...

2 ulasan:

  1. Lini balik bersalin kt kroh ke? Insyaallah,semuanya selamat,,,dh bersalin jgn lupab gtau...mana nk tahu,aza balik leh g ziarah,,,

    BalasPadam
  2. ha'a aza..insyaallah balik besalin kat kroh..lini gtau nanti..dont wori...mcm2 prasaan skrg ni...huuu

    BalasPadam