Ahad, 12 Ogos 2012

PavLoVa


resepi ni simple n paling sedaplah kalu makan
asben aku cuti seminggu final exam
so sminggu dia dok umah
sebelum ni kan keja 2 hari. 2 hari cuti
aku try lah wat macam2 dessert 
ni aku amik dari blog 





dia punya rasa macam marsmallow
sape penah makan dia akan rasa  pavlova lagi sedap
aku wat aritu dh licin baru ingat nak snap
aku guna buah stawberi ngn anggur ja sebagai hiasan 
kalu nak wat boleh lah cuba..
ikut link yg aku bgi

link kak ana suzana pun lagi ok
sebab ada tutorial dia
aku ikut cara dia wat
sebab aku ni kena belajar dari satu step ke satu step
bukan lembab tau
lambat sikit
bhahahaha














Tiada ulasan:

Catat Ulasan