Rabu, 28 Disember 2011

MaCaM-MaCam Ada..

semakin dekat semakin sedih plak rasenya...
rase macam baru jer lagi aku bercuti bersalin...
minggu depan hubby dah nak datang amik aku ngn baby...
aku amik cuti 3bulan..
so 18hb jan 2012 baru aku keja balik...
tapi kalu aku dok postpond lagi..
sian pulak ngn hubby...
hari2 tepon rindu anak...
tipulah kalu aku cakap dok kg tak ingat hubby langsung...
rindu sangat..
kadang terpikir apakah yg dia wat time cuti2..
yealah..
kalu ader aku...
aku tolong isikan masa cuti hubby dengan bawa aku jalan2 ngn shoping ngn pi cari makan2..sb aku suka makan..
boleh gituwww???
hahahaha

rindu anak pon bkn dapat cakap ngn anak
ngn aku gak hubby cakap
hari2 tanya anak anak anak
buah hati dia nie letak nombor 2

ooooo...takpe takpe...
mkan megie jalah pasni yea abang...
wakakaka

kan best kalu dok dekat dengan kampung aku
boleh balik selalu
ni kat selatan..
jauh bebenor...
skit lagi nak tembus singapore
hahahaha

aishhhhhhhhhhhhhh
boleh tak saya nak gaji tapi tak mau keja PM najib???
hehehehe
konpem aku kena resign...heee

bila baby dah 2 bulan ni
aku bawalah dia shoping barang2 dia
hentam nya dia mengamuk
sedap nya dia nyanyi...
terkedek2 aku bawa dia masuk kereta...
ni pergi beli ngn family aku lah..

ader anak kecik ni
memang kena pandai merancang kewangan..
nanti kalu korang ader anak...atau mmg dah ader anak..
memang akan rase
dulu duit aku..shoping barang2 aku
duit hubby bagi pon aku shoping barang aku gak
walau dua2 keja pon
tetap kena merancang...
especially untuk pendidikan anak2 nanti...
hope...tahun baru akan lebih memberi sinar bahagia pada kami sekeluarga..aminnnn

Tiada ulasan:

Catat Ulasan