Rabu, 19 September 2012

Pulau TioMan Part 2

sorilah..lambat nak update blog
banyak kerja sikit..

ok..sambung dari part 1 yea..
ok..utk pengetahuan semua tiket feri dari mersing pergi pulau tioman hanya RM35/ person sehala
so hubby beli terus tiket pergi balik sebab memudahkan kerja
anak aku naik free ja
hahahaha
ni kat jeti mersing
tunggu feri pukul 5.30ptg

boleh tak aku nak cakap masa pergi ni air cond tak sejuk langsung
panas gila
sob sob sob
bby pon dok meragam
last sekali aku buka baju baby tinggal selua sb dia dah berpeluh2
terus senyap
dapat angin kot
sabar jer ngn batrisyia
hahahahaha

pemandangan senja dalam feri


dah sampai tioman dalam pukul 8 mlm lebih
letak beg kat tempat penginapan terus zass cari kedai makan
 anak aku ni suka sangat gigit kertas
 ke lapor sgt??
heheheh
makan mmg sedap tapi mahal
semangkuk tomyam RM 12
belum campur lain2
makanan kat pulau sgt mahal
air mineral besar RM3!!

pas makan terus zass main kat jeti tgok ikan2..




 keesokan hari sarapan pagi
best giler
makan sebelah air laut
tapi panas!!


jalan2 pagi



 baby tak mandi lagi sebab air dalam bilik air macam air sejuk
beku i..hahaha
 comel jer pondok polis dia
geng hubby
hahaha
nasi paprik RM9!!
hambik kau..
hahahah

 kami tido kat sini
sangat mendamaikan
hilang segala kekusutan
hubby wat projek dia sampai rentung!!
mandi laut pukul 3ptg!!
hahahaha

amik angin ptg



 depa ni mandi dari ptg lagi
magrib baru balik
amik angin ptg
sok pagi dah nak balik

dinner last
nak balik daa
apa pon kesimpulan berada di pulau tioman sangat best
pantai dia mmg sangat cantik
tapi kalu nak pergi sini eloklah turun salang
sini byk hentian
tapi salang mmg best
keesokan pagi pukul 9.00pgi kami dah berdesup naik feri ke jeti mersing
percutian 3 hari 2 mlm yang wat kami dapat spend masa dengan lebih lama
menghburkan hati
n paling best
mengempiskan poket
heheheheh

Tiada ulasan:

Catat Ulasan