Sabtu, 28 Mei 2011

HaPpY ANnIVeSaRY!!!

arini 29 mei 2011
genaplah setahun perkahwinan aku ngn suami tercinta..
lama tak hupdet blog
rindu ngn blog ni..huhu

ape pun,,,
slmat ulangtahun perkahwinan kita yg pertama buat suami yg tercinta....
semoga kebahagiaan ini berkekalan hingga ke akhir hayat

walaupun ulangtahun ptama
kami tak dapat smbut bersama
sebab aku kat kampung, perak...

hubby kat jhor, kja sb tak cti,,,
so, kami celebrate awal2 lagi sblm aku balik kmpung

sedih plak bila berjauhan
huhuhuhu

aku ingat balik kmpung ble hupdet blog
tapi aku terlupa nak bawa balik kabel link laptop ngn camera hp
hahahah
sian aku....

tahun ni, hubby bagi aku sepasang kain sutera
terharu aku sb kain tu mahal n cantik
aku tak pnah lagi pakai baju mahal2

tapi aku ralat gakkk
sb aku tak smpat bli untuk hubby
aku mabuk terukk
tak terpikir nk bli hadiah
tapi dah balik kmpung ni
aku nak bli sesuatu untuk hubby

balik ni pon aku balik ngn kawan
kemaruk kat kampung
hehehe

aku hari2 muntah
sukar untuk gmbarkan kemabukan aku..
kahkahkah
tpi sb badan aku yg lemah sgt
kwan hubby suh hubby bagi aku minum susu kambing

hubby bli susu ni


aku baru minum beberapa hari
alhmdulillah..kesihatan aku beransur baik
takder lagi muntah teruk
loya yg teruk
hubby juga bli madu tualang untuk tnaga
aku hargai sgt ape yg dia wat untuk aku

at least dia tahu aku sakit untuk lahirkan zuriat dia
semoga anak ummi jadi ank yg soleh n solehah macam ayah n ummi inginkan
aminn
happy annivesary abggg..
sayang syg sgt2 ngn abg
time kasih byk2 ats kasih syg n kebahagiaan yg abg bgi,,
smoga Allah pelihara hubungan kita
hingga akhir hayat kita
aminnnn

Tiada ulasan:

Catat Ulasan