Rabu, 25 Januari 2012

MyDiN NuSaJaYa...

alkisahnya..
aku tak pernah pon sampai mydin nusajaya..
sb jauh skit dari umah
dalam 20 minit

kalu mydin bandar baru uda
dalam 10minit
so..selalu beli kat sini ja
lagi dekat
tapi choice tak banyak..

so bila hubby cakap nak bawa pergi mydin kat nusajaya
1000 tapak kaki aku nak pergi
boleh gitewww
nampak sangat tipu
auwww
tapak kaki ader 2 ja
muehehehehe
alkekdahnya sbb aku boring tak dapat bercuti
jadi dapat jalan2 aku dah hepi
sbb dapat jamu mata..

aku telah jatuh cinta pada mydin ni
haishhhhh
jatuh cinta yea tuan puan
sebab mydin mmg very cheaper
kedekut lerrr tewwwww
heeeeee
bukan kedekut
tapi perbelanjaan berhemah...haha

ha mak kau
takder orang..
opssss
nampak sangat tipu
ni tempat takder orang lagi
malu ler amik gambar org tengok


anak ayah
di mana ader ayah..di situ batrisyia tidur
bagus2 anak ummi ni
tidor ja
dah besar jgn ikut perangai ummi
suka shopingggg

ummi telah dipaksa oleh ayah untuk membeli ini barang
alahai..nanti haku juga yg tolong perabis
boleh gitewwww
boleh lerrr..
sharing is caring..


tutttttttttttt
kereta idaman kalbu
simpan jer dalam kelambu
mueheheheh
ader rezeki nak order 10 bijik!!!!!


sebab murah rembat satu
nanti nak beli kat oni adikku..
mesti dia sukeeeee
sape nak order boleh lerrr
murah je pon
T_____________________T


seumur hidup tak pernah beli maskara
sumpah tak tipu
tersipu2...
malu..
T______________________T


eyes,lips& face
i like white colour//
yg ni sumpah pernah beli


blusher
test kat kulit muka hubby
'abg..tak dapat tengok cantik ke tak warna ni
kulit abg tutttttttt'
gelak kuat2
kena dush dush sebijik
T_________________________T


seumur hidup
sumpah tak pernah beli lipstik
kes tengok bibir kawan hitam pas pakai lipstik
auwwwwwwww
sayang bibir yg semulajadi
selalu curik hubby punya lip balm
larikkkkkkkkkkkkkk


sebab murah
beli
motif???
wat pekasam
hahahaha



jatuh cinta dengan ini deodoran
tak pernah tukar


murah pet pet ni
dalam rm 33.90 ajer
kalu kat luar dalam rm37-38
rembat satu
sebab murah sempat beli baju kat baby
lupa snap

ai bukan orang branded yea
biar murah tapi berbaloi-baloi
nanti ai datang lagi yea..
hahahaha

3 ulasan:

  1. boleh pegi nnt..=) besar x mydin nusajaya?mydin BBU kecik je kn..kadang de brg yg x de..

    BalasPadam
  2. dlm 20min gk dr bbu..ha'a..kt sni choice byk skit..bsar tmpt dia..hrga pon murah2..boleh lg pgi..hii

    BalasPadam
  3. Erm..mmg best shopping kat sini..tp yg x best troly nye kecikkk..x muat nak sumbat brg...hehe..tp dpt mmbantu berjimat..bila troly penuh tu kena la stop..I stay bukit indah..so dekat gak la nak g sini..

    BalasPadam